Na registratie is het even wachten tot uw registratie wordt goedgekeurd. Dit moet manueel gebeuren door de beheerder van de website, dit kan dus een tijdje duren!

U ontvangt ook wel meteen een e-mail ter bevestiging van uw registratie. Kijk dus ook goed uw ongewenste mails na, misschien komt de mail daar wel terecht. Als dit het geval is, moet je deze zeker bij de veilige afzenders zetten.

Bij goedkeuring van uw account ontvangt u opnieuw een e-mail.

Als u op de link in de e-mail klikt, komt u opnieuw op de website, waar u eenmalig uw wachtwoord kan instellen.


Na goedkeuring kan u ook eens een kijkje gaan nemen op het forum, om lid te worden van nieuwsbrieven en/of werkgroepen.

Nieuwsbrieven
Als je op het forum bent, kan je bovenaan klikken op "user control panel" om naar je eigen profiel te gaan.

Bij "usergroups" kan je dan kiezen welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen, door het bolletje erachter aan te duiden en dan onderaan "Join selected" te kiezen en op "submit" te klikken.


Dit kan je doen voor elke nieuwsbrief, maar slechts 1 nieuwsbrief per keer.
Werkgroepen
Op het forum is er een onderdeel "Algemeen" met daaronder ook "Werkgroepen".

Daar kan u ook zien welke werkgroepen er allemaal zijn in "Overzicht van de werkgroepen". Onder "lid worden van een werkgroep" kan u een bericht achterlaten om te zeggen van welke werkgroepen u ook lid wilt worden.

 

Als je inschrijft op nieuwsbrieven of lid wordt van werkgroepen, moet je wel even opnieuw inloggen op de website voor deze instellingen van toepassing zijn.

Leden van werkgroepen kunnen ook mails sturen naar elkaar op de website, via "mails". Ouders en leden kunnen via deze manier ook mails sturen naar leiding of andere leden.