Herdenkingsactiviteit Geert

Beste vrienden van Geert,

Dit jaar is het helaas al 10 jaar geleden dat wij allemaal plots afscheid moesten nemen van Geert, onze vriend, scout, wandelgenoot, natuurliefhebber, zoon, broer. Hoog tijd om nog eens mooie herinneringen boven te halen op een activiteit zoals hij ze zelf graag zou hebben meegedaan. Op zaterdag 18 november voorzien we in en rond het scoutsdomein De Kluis in Sint-Joris-Weert enkele wandelingen. We hopen er een mooie dag van te maken om samen bij te praten over al onze mooie momenten die we met Geert mochten beleven.

Er zijn 5 wandelingen uitgestippeld die starten aan het hoofdgebouw van De Kluis in Sint-Joris-Weert. Per wandeling is er een wegbeschrijving met teksten van Geert en kaart en een gpx-bestand om eventueel te gebruiken met de smartphone of wandel-gps. De wegbeschrijvingen met teksten van Geert zijn samengesteld met uittreksels van wandelingen die Geert heeft uitgestippeld, van de stamdroppingen en de stapweekends van Kriko-Bea. Let op: enkel de vetgedrukte woorden zijn van toepassing op deze wandelingen, cursieve tekst is extra verduidelijking van onze hand.

Het staat iedereen vrij om te kiezen welke afstand je wilt stappen en wanneer je de wandeling wilt doen. Het zou natuurlijk fijn zijn om met veel mensen op zaterdag 18 november te komen stappen. In de namiddag en avond zullen er in de kapel tegenover het hoofdgebouw van De Kluis ook foto’s en teksten aanwezig zijn van en over Geert. We voorzien ‘s avonds vanaf 18u ook nog een kampvuur en soep. Er zal zeker ook ruimte zijn om zelf iets voor te lezen of muziek te brengen, voor wie wil.

Praktisch:
Download de bestanden die je wilt gebruiken, kaarten en beschrijvingen afdrukken doe je liefst zelf omdat we niet weten hoeveel volk er komt.
– Voorzie zelf een drinkbus en eventuele picknick voor tijdens de wandeling. Aan het hoofdgebouw van De Kluis zijn er ook dranken te koop.
– Je komt geen toiletten tegen op de wandeling, er zijn er wel op De Kluis. De langste wandeling passeert ongeveer aan toiletten, maar ook pas 1 kilometer voor het einde.
– De wandelingen werden uitgestippeld in september bij mooi weer, waarschijnlijk zullen de wegen er modderiger bijliggen in november. Het zijn zo goed als allemaal wegen door het bos, dus voorzie aangepast schoeisel.

Deze herdenkingsactiviteit is geen scoutsactiviteit, iedereen is welkom. Stuur deze informatie dus gerust door naar andere mensen die Geert gekend hebben, zodat we zoveel mogelijk mensen kunnen bereiken.

Volgende links kan u gebruiken om de correcte informatie te downloaden:


Geplaatst

in

door

Tags: