Nieuw bij de scouts?

Scouts, wat is dat?

De scouts is een jeugdbeweging voor kinderen van 6 tot 18 jaar. Van september tot mei houden wij elke zondagnamiddag een vergadering. Op deze vergaderingen spelen we samen spelletjes: buiten, binnen, in het park of in de stad, het kan allemaal. De vergadering duurt van 14u00 tot 17u30.

Naast de vergaderingen op zondag gaan we ook 3 keer per jaar op weekend en we doen ook een aantal speciale activiteiten zoals een kerstfeestje, gaan schaatsen of een daguitstap. In juli sluiten we het scoutsjaar af met het hoogtepunt: op kamp gaan.

Op de scouts zijn er verschillende takken. De takken zijn verdeeld per leeftijd, jongens en meisjes zijn gemengd. De jongste tak zijn de kapoenen (6-8 jaar) en de oudste de jin (17-18 jaar). Elke tak heeft een aantal leiding en zij organiseren alle vergaderingen, weekends en het kamp.
Meer info over de takken: Takken

Praktisch

De lokalen van onze scouts liggen op het Rakkersveld.
Adres: Torsinweg 12, 3300 Tienen

Praktische info sturen wij jullie op in onze Rommelpot. De Rommelpot is ons eigen scoutsblaadje en wordt om de 2 weken verstuurd via mail of je kan hem lezen op onze website.
Het algemeen bericht is bedoeld voor iedereen, in het takbericht kan je de agenda van jouw tak vinden.
Zie: Rommelpot

Onze activiteiten agenda kan je raadplegen via volgende link: Kalender.

Wil je ook bij onze scouts komen? Kom gewoon eens langs op een vergadering op zondagnamiddag. Iedereen mag 2 zondagen proberen voor hij inschrijft.

Nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren via groepsploeg@krikobea.be